Szolgáltatások

Gerincsérv kezelése
A gerincsérv oka, hogy a csigolyák összecsúsznak, s így a köztük lévő porckorongok deformálódnak. Ennek jele többek között a jellegzetes fájdalom, amely nyaki gerincsérv esetén a karba, lumbális sérvnél pedig a lábakba sugárzik. Ilyenkor a kezelésen a gyógymasszázzsal belemelegített izmok nyújtása mellett kerülnek a helyükre a csigolyák, tér vissza a köztük lévő ideális távolság, s nyerik vissza eredeti alakjukat a porckorongok - akár nagyon súlyos esetekben, előrehaladott stádiumban is.

Még több információ a gerincsérvről
Hát- és derékfájás megszüntetése
A fenti fájdalmak számos ember életét keserítik meg, s bár sok esetben a helyzet nem jut el a diagnosztizáható porckorongsérvig, az életminőség jelentősen romolhat. A sok ülőmunkán gyakran nem lehet változtatni, a fájdalmak azonban a gerincoszlop eredeti alakjának, görbületének visszaállításával, a vérkeringés normalizálásával elmulaszthatók. Számos esetben már gyerekkorban jelentkeznek az első tünetek, a megfelelő kezeléssel azonban megelőzhető a későbbi gerincferdülés, javítható a hanyag testtartás.
Krónikus fejfájás kezelése
A mozgásszegény életmód következtében egyre gyakoribb panasz a visszatérő fejfájás, gyakran fáradékonysággal, szédüléssel, fülzúgással, súlyosabb esetekben akár ujjzsibbadással kísérve. Az ok többnyire a bekötött, elmerevedett nyaki- vállövi izomzatban keresendő, amelynek következtében az érintett területen pang a keringés, s ezáltal kevesebb vérhez jut az agy is. A nyaki gerincblokk feloldásával az esetek nagy részében a panaszok gyorsan megszűnnek.
(Sport)sérülések kezelése
Törés, rándulás, izomhúzódás- vagy szakadás, esetleg komolyabb műtét vagy baleset - a lábadozás akár hónapokig is eltarthat. Az izmok és ízületek egyidejű kezelésével a szervezet regenerálódása jelentősen felgyorsítható, akár a hagyományos orvosi kezelés és gyógyszerek kiegészítéseként.
Kismamamasszázs
Az állapotos nők egy átlagos szervezetnél jóval nagyobb megpróbáltatásnak vannak kitéve: a súlygyarapodás következtében nemcsak az izmokra és ízületekre nehezedő nyomás nő meg, de a test súlypontja is megváltozik. A megfelelő masszázs helyreállítja a vérkeringést a problémás területeken, tehermentesíti az érintett ízületeket, és megkönnyíti a terhesség hónapjait.