Kérdések és válaszok


Hány éves kortól ajánlott a gyógymasszázs?
Akár már gyerekkorban alkalmazható, sőt, sokaknál ajánlott is, hiszen egyre több gyereknél jelentkezik hátfájás, esetleg fáradékonyság, koncentrációs zavarok, vagy gyakori fejfájás. Természetesen a kezelést minden esetben páciens korához és fizikai állapotához igazítjuk.
Mennyivel előre kell bejelentkeznem?
A széles vendégkör miatt ajánlott minél előbb időpontot egyezetni, a "legnépszerűbb" terminusok ugyanis hamar betelnek. Amennyiben rendszeres kezelésre van szükség, célszerű az első kezelés(ek) után egy fix időpontot egyeztetni, amit akár hónapokkal előre megtehetnek a vendégek.
Mit vigyek magammal a kezelésre?
Egy nagyméretű törülköző és egy lepedő elegendő, másra nincs szükség a kezelés alatt. Amennyiben orvos által diagnosztizált mozgásszervi betegsége - például gerincsérve - van, első alkalommal hozza magával az orvosi leleteket, azaz a röntgen- vagy MR-vizsgálat(ok) eredményét.
Mennyire kell levetkőznöm?
Fehérneműre kell vetkőzni, amely nem takar kevesebbet, mint amennyit a strandon vagy az uszodában megmutatunk magunkból.
Fájdalmas-e a kezelés?
Mivel nem az orosz típusú, drasztikus, és gyakran meglehetősen fájdalmas orosz típusú csontkovácsok, hanem a sokkal kíméletesebb távol-keleti kultúrák fogásait alkalmazom, a kezelések szinte teljesen fájdalommentesek. Másnap enyhébb izomláz jelentkezhet, a kzelés jótékony hatásai azonban azonnal érezhetők.